Domace projice sa sirom recept

Print Recipe
Jednostavne, fine projice sa jogurtom i sirom
Domace projice su savrsene u bilo koje doba dana, moze te ih pripremiti za dorucak, rucak ili veceru. Ovaj recept za projice je veoma lak, brz i jednostavan. Vecina voli obicnu proju bez drugih dodataka, ali ova sa sirom je takodje medju omiljenim. Proju mozete pripremiti i u obicnom plehu, ali su lepse ove male projice koje dobiju zutu boju sa svih strana. Mekane kukuruzne projice su savrsen dodatak bilo kom jelu.
Prep Time 10 minuta
Cook Time 20 minuta
Passive Time 30 minuta
Servings
projica
Ingredients
Potrebno je za projice :
Prep Time 10 minuta
Cook Time 20 minuta
Passive Time 30 minuta
Servings
projica
Ingredients
Potrebno je za projice :
Instructions
Priprema projica :
  1. Pleh za mafine podmazati uljem, rernu ukljuciti da se ugreje na 200 stepeni. U posudi umutiti rucno jaja, dodati jogurt i ulje. Obicno brasno pomesati sa praskom za pecivo, soli i dodati u posudu. Mesati da se kombinuje, zatim dodati kukuruzno brasno i sir.
    kako napraviti projice sa sirom recept
  1. Pripremljenu smesu rasporediti u kalupu za mafine. Nemojte do vrha puniti kalupe. Staviti projice u zagrejanu rernu da se peku na 200 stepeni.
    recept projice sa sirom i jogurtom
  2. Projice su gotove kad pozute i narastu, pecite oko 20 minuta. Ostaviti u plehu da se malo ohlade, nozem odvojiti svaku projicu od pleha i izvaditi projice za sluzenje.
    najbolji recept za projice sa sirom
Recipe Notes

Projice su najukusnije iz rerne cim se malo ohlade, sveze. Ako imate preostale projice mozete ih podgrejati u rerni. Da bi podgrejali projice uvite ih u aluminijumsku foliju i stavite u zagrejanu rernu.

mekane projice sa sirom recept

Uzivajte u projicama. Prijatno!

mekane projice sa sirom recept
About recepti za kolace

Naša strast su recepti za kolače i recepti za torte. Mi se fokusiramo na pronalaženje, kuvanje, razvoj, usavršavanje i fotografisanje recepata na našem sajtu. Vratite se često i gledajte kako rastemo, mi se radujemo što možemo da podelimo ukusne recepte sa Vama. Voleli bismo da čujemo od Vas o tome šta želite da vidite ili samo da se upoznamo... Ostavite poruku ili pošaljite komentar. Dobrodošli!